4 Ιαν 2019

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ


Αρχή μιας νέας χρονιά, αρχή νέων σχεδίων για νέες εμπειρίες. Το 2018 ήταν από κάθε πλευρά εξαιρετικό και γεμάτο. Εκπλήρωσα (και με το παραπάνω) τους ταξιδιωτικούς μου στόχους, έζησα πράγματα και εμπειρίες περισσότερα από όσα υπολόγιζα, οπότε μόνο θετικός θα μπορούσε να είναι ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε.


Επισκεφθείτε την ενότητα "Ταξίδια" και δείτε όλα τα μέρη που επισκέφθηκα το 2018.

Από την προηγούμενη χρονιά, σας χρωστάω ακόμα δύο άρθρα, το πρώτο για τη Μπολόνια και το δεύτερο για τη Λάρνακα, το τελευταίο μου περσινό ταξίδι. Κάτι οι γιορτές, κάτι η δουλειά, κάτι η τεμπελιά των ημερών, άφησα το ιστολόγιο κάπως πίσω, αλλά σιγά σιγά θα τον κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο.

Το 2019 είναι μια σημαντική χρονιά για το Στιγμές και Τόποι, καθώς η σελίδα μου συμπληρώνει πέντε χρόνια ζωής και παρουσίας στο διαδίκτυο. Πέντε χρόνια όμορφων ταξιδιών, πέντε χρόνια μοναδικών στιγμών που μοιράζομαι μαζί σας. Και είναι η καλύτερη ώρα, πιστεύω, το ιστολόγιο αυτό να ξαναγίνει περισσότερο ιστολόγιο. Να τα λέμε πιο συχνά, να μιλάμε σε πρώτο πρόσωπο, να μοιραζόμαστε όχι μόνο εμπειρίες (αφού έχουν γίνει), αλλά και σκέψεις, ιδέες και εμπνεύσεις για ταξίδια.

Η νέα χρονιά, λοιπόν, θα φέρει περισσότερες αναρτήσεις όπως αυτή, αναρτήσεις που μπορεί να μένουν εδώ ή και να διαγράφονται λίγο μετά - ένα πραγματικό ιστολόγιο είναι σαν ζωντανός οργανισμός. Ελπίζω να έχω κι εσάς περισσότερο εδώ, με τα σχόλιά σας, με τις δικές σας ιδέες, με τις απαντήσεις σας. Ήδη, για να κάνουμε το πρέπον ποδαρικό στο 2019, έκλεισα το πρώτο μεγάλο ταξίδι της χρονιάς και θα έχω πολλά να σας πω γι' αυτό στην επόμενη ανάρτηση, αφιερωμένη σε αυτό - μια πρώτη ιδέα μπορείτε να πάρετε από την ...κάπως ψυχεδελική εικόνα που συνοδεύει την ανάρτηση.

Για το τέλος, όμορφες εικόνες από την πάντα υπέροχη Ρόδο, από το ταξίδι μου το 2016.Καλή μας χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου